Ben je lid van de vereniging, in het bezit van een geldig EHBO-diploma en kun je op een van de onderstaande evenementen een dienst draaien? Geef je dan nu op via het onderstaande inschrijfformulier.

Planning 2019

Kermix
5-6-7 juli
Locatie: Grotestraat
De definitieve planning is verzonden naar de leden die staan op het evenement.

———————————-
Indien je geen specifieke tijd op geeft, wordt je wel genoteerd maar als laatste meegenomen in de definitieve planning. Dus: zie jij jezelf in de aanmeld mails in het schema nog niet jou naam voorbij komen?! Je wordt als laatste ingepland.

Iedereen ontvangt een bevestigings e-mail of je op jou aanmeldings tijdstip wordt ingepland.
———————————–
Zoals aangegeven op de jaarvergadering in april 2019 gaan wij de planning helemaal veranderen, hierover volgt z.s.m. meer informatie via de e-mail als je lid bent van de vereniging!
———————————–

Naam (verplicht)