Ben je lid van de vereniging, in het bezit van een geldig EHBO-diploma en kun je op een van de onderstaande evenementen een dienst draaien? Geef je dan nu op via het onderstaande inschrijfformulier.

Planning 2019

Nog geen geplande evenementen.

———————————-
Indien je geen specifieke tijd op geeft, wordt je wel genoteerd maar als laatste meegenomen in de definitieve planning. Dus: zie jij jezelf in de aanmeld mails in het schema nog niet jou naam voorbij komen?! Je wordt als laatste ingepland.

Iedereen ontvangt een bevestigende e-mail of je op jou aanmeldingstijdstip wordt ingepland.
———————————–
Zoals aangegeven op de jaarvergadering in april 2019 gaan wij de planning helemaal veranderen, hierover volgt z.s.m. meer informatie via de e-mail als je lid bent van de vereniging!
———————————–

Naam (verplicht)