Je vriendje of vriendinnetje valt van een speeltoestel en heeft een heel zeer been! Alle andere vriendjes staan er bij te kijken en weten niet wat ze moeten doen, maar jij wel want jij hebt de jeugdcursus EHBO gedaan!

Cursus 2019 van start!
De EHBO lessen gaan binnenkort van start! Eerst gaan we maar eens gezellig carnaval vieren. Na de carnaval gaan we beginnen aan de jeugdcursus EHBO. Vanaf donderdagavond 7 maart 2019 starten we met de EHBO-lessen. Deze lessen hebben we, onder voorbehoud, gepland op de donderdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur. Mocht dit toch niet bij iedereen uitkomen of zijn er andere kinderen die ook bij de EHBO willen, maar deze avond niet kunnen, kunnen wij deze avond altijd nog verplaatsen.

Dit jaar gaan we iets anders dan we gewend zijn beginnen en starten wij met een 'instuifavond'. Deze eerste les is ervoor bedoeld om te kijken of je het leuk vindt en of EHBO iets voor jou is. Ook mag je zo veel vrienden en vriendinnen uit de klas meenemen als je wilt! Zo kunnen zij ook een beetje bekijken of de EHBO iets voor hun is en er gezellig bijkomen. Deze eerste les is dus iedereen welkom.

Neem gezellig je vrienden en vriendinnen mee en kom om 19.00 uur naar het Kulturhus (de trap op, linkerzaal). Deze avond staat in het teken van gezelligheid en spelen we onder andere 'ik hou van EHBO' met gave activiteiten!

Voor vragen kun je altijd mailen naar [email protected] (Marc Smellink, secretaris)

De onkosten voor deze cursus zijn éénmalig € 27,50 inclusief alle herhalingslessen, het boekje en examen. Te zijner tijd zal hier aandacht aan worden besteedt, in onder andere het parochieblad en op de basisschool waarna opgave mogelijk is. Neem gerust contact op met de onderstaande contactpersoon wanneer je vragen hebt of e-mail naar [email protected]

Contactpersoon:
Janneke Leferink
[email protected]

U kunt via het onderstaande formulier u of uw kind aanmelden voor de jeugdcursus EHBO. U zult meer informatie ontvangen via de e-mail.

 


  Naam (verplicht)

  Voorletters (verplicht)

  Roepnaam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode + woonplaats (verplicht)

  Telefoonummer (verplicht)

  Geboortedatum (verplicht)

  E-mail adres (verplicht)

  Welke cursus (verplicht)

  Diploma-nummer als u reeds in bezit bent van een EHBO-DIPLOMA

  Overige vragen